Uvedomil som si, že tu občas používam skratky, ktoré nie sú vysvetlené, čo by som chcel týmto napraviť. World of Warcraft alebo WoW je mmorpg (masive multiplayer online roleplaying game) čo znamená že sa dá hrať iba pomocou aktívneho internetového pripojenia, spolu s masami dalších hráčov. Rpg znamená roleplaying alebo hrať svoju rolu, čo v skratke znamená vytvorenie, vývoj a neustále zlepšovanie postavy pomocou vlastností, predmetov a podobne.

Je velmi jednoduchá a tak nejak vás chytí a musíte to hrať. To ani nehovorím o tej zlatej kreslenej grafike ktorá je prepracovaná do detailov. Ak sa chcete dozvedieť viac tak si to vygooglujte alebo skúste sami :). No a kedže je to online hra musíte mat originálnu hru s cd klúčom, a platiť mesačné poplatky, ktoré vela ľudom nesedia.

V prvom odseku však je jedna veta ktorá nie je úplne pravdivá. Táto hra sa dá hrať aj bez internetového pripojenia, stačí si len stiahnuť server a hru z internetu a možete hrať. Ale asi je zbytočné hovoriť že firma Blizzard ako vyrobca hry takéto riešenie nepodporuje :).

wow

wow