Ano ano, bol som v kine a to hneď dvakrát. X-Man origins: Wolverine a nový Star Trek.

Wolverine

Wolverine

Wolverine

Takže videl som Wolverine aj s Ayamee, Tinou, Yane, Merry the Moire a este s jednou z ich kamarátok, ktorej meno bohužiaľ neviem. Bolo to také internetové stretko a dopadlo veľmi dobre, najmä preto, že sme pozreli film a potom išli domov, čiže nebol priestor na trápne ticho a podobne :) No odkazy na blogy ktoré som našiel som uviedol, kto chce nech sa pozrie. Ayamee by mi mohla pomôcť s odkazom na Merryin blog ktorý som nenašiel. Inak Dúfam že také stretko spravíme znovu niekedy. Možno aj dlhšie. :D

Spock

Spock

Star Trek

Druhým filmom je Star Trek. Na tento film som sa tiež tešil, ale nikdy by ma nenapadlo, že bude až tak dobrý. V tom filme som nenašiel ani jednu scénu pri ktorej by som sa nebavil. No mohol by som písať detaily, ale ja radšej napíšem dve mená: Kirk a Spock. Tie hovoria za všetko, kto ešte nevidel, nech si už už bookuje lístky.

No a medzitým sa u mň zastavil Drawec a pozreli sme Yes Man. Tiež jeden super film. Ono on niekedy skutočne preháň s humorom až to prechádza do trápnosti, v tomto filme sa mu to však podarilo regulovať a bol super vtipný.

No a to je nateraz všetko, som dosť unavený už od rána a všetko ma bolí. Vo štvrtok som si privodil svalovicu na chrbát, ramená a prsia, ktorú som všeta ešte vylepšil o biceps, triceps a strašnú bolesť v kolene. No ano, športom k trvalej invalidite stále platí :)